Κι όμως: Αλλαγή στην... αλλαγή για το Ρέθυμνο

11:10 | 16/08/2019

Έτοιμη για ακόμα μια αλλαγή ξένου η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου, πριν καλά - καλά ξεκινήσει η σεζόν

Σε... χόμπι έχει εξελιχθεί η αλλαγή ξένων στην ομάδα του Ρεθύμνου. Την περσινή σεζόν παραλίγο να το πληρώσει, καθώς τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η κρητική ομάδα δεν έπαιζε καλό μπάσκετ, δεν είχε ομοιογένεια εξαιτίας των συνεχόμενων αλλαγών σε ξένους και προπονητές.

Και φέτος όμως δεν έχει ξεκινήσει ομαλά η σεζόν. Πριν λίγες ημέρες, ο απρόσμενος τραυματισμός στον ώμο του Μπράντον Τέιλορ ανάγκασε την κρητική ομάδα να προχωρήσει στην απόκτηση του Βίτο Μπράουν. Όμως, η παρουσία του Μπράουν στις προπονήσεις δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας και σύμφωνα με το sport24.gr είναι έτοιμη να τον... αντικαταστήσουν. Καιι συγκεκριμένα, ο Ραμόν Χάρις αναμένεται να πάρει τη θέση του.

Ο Χάρις έπαιξε τη σεζόν 2017/18 στον Κολοσσό Ρόδου και την περασμένη περίοδο στον Άρη. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Χάρις είχε 6.3 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 23:38 συμμετοχής σε 25 αγώνες, σούταρε με 44.7% στο δίποντο και με 34% στο τρίποντο, ενώ με την φανέλα του Κολοσσού μέτρησε 9.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά 27:59 συμμετοχής σε 26 αγώνες, με 57.7% στο δίποντο και 30.4% στο τρίποντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ζομπανάκης και το τετ α τετ με Σκουρτόπουλο και Καλάθη

Ο τραυματισμός έφερε αλλαγή ξένου στο Ρέθυμνο Cretan Kings

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.