Κιτρινόμαυρο το κρητικό ντέρμπι των Κ19

15:31 | 10/02/2018

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής στον αγώνα Κάτω των 19 ετών με τον ΟΦΗ, επικρατώντας 2-1, με τους ποδοσφαιριστές του Ομίλου να έχουν τρία δοκάρια.

Στην αναμέτρηση του Μαρτινέγκο, κεντρικό πρόσωπο ήταν ο τεχνικός του Εργοτέλη Βασίλης Πλεσίτης, ο οποίος πέρσι είχε οδηγήσει την ομάδα Κ19 του ΟΦΗ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η νυν ομάδα του Ηπειρώτη προπονητή πήρε τη νίκη, η πρώην όμως είχε τα δοκάρια. 

Ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ στο 18’ με σουτ του Μαυρομματίδη, ενώ έξι λεπτά αργότερα και έπειτα από συνδυασμό του Αζίζι με τον Νοικοκυράκη και σέντρα του τελευταίου, ο Δουλγεράκης με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 1-1.

Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 33’ όταν ο Σαϊτάκης με ατομική προσπάθεια και ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό, τόσο του ημιχρόνου, όσο και της αναμέτρησης, καθώς στην επανάληψη οι καλύτερες προσπάθειες του ΟΦΗ σταμάτησαν στο δοκάρι. 

Η… αρχή έγινε στο 51’ έπειτα από σουτ του Νοικοκυράκη μέσα από την περιοχή το οποίο κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, για να ακολουθήσει το δυνατό σουτ φάουλ του Σουρνάκη στο 59’ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 80’ και πάλι ο Σουρνάκης είδε τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι, έπειτα από τη σέντρα που επιχείρησε. 

Εργοτέλης (Πλεσίτης): Κορνηλάκης, Λόσσι, Κουτεντάκης, Πλαιτάκης, Δουλγεράκης,Τσακάνι, Κεφαλούκος, Κουτσογιαννάκης (87' Μιφτάρι), Κατσούρι, Μαυροματίδης(58' Σαμπροβαλάκης).

ΟΦΗ (Μαρινάκης-Πουπάκης): Λεοντιάδης, Κοκολογιάννης, Ρουσσάκης (70' Λαμπριανίδης), Πλουμής, Λαγουδάκης (82' Σταυρακάκης), Κοντογιάννης, Πλευράκης (46' Koρνάρος), Αζίζι, Κουράκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.