Κλάντον: Είμαστε αποφασισμένοι

21:26 | 09/11/2018

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα στη Basket League και μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές δεν έχει ακόμη γευτεί τη χαρά της νίκης.

Οι «βασιλιάδες» υποδέχονται το Σάββατο (10/11) στις 15.45 τον Προμηθέα Πατρών και φυσικά θέλουν να βάλουν τέλος σ’ αυτό το αρνητικό σερί και να πάρουν το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της περιόδου.

Ο Κιθ Κλάντον μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου και ξεκαθάρισε πως πρόκειται για ένα ματς «ζωής ή θανάτου».  Αναλυτικά υποστήριξε: «Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ουσιαστικά ζωής ή θανάτου. Έτσι το αντιμετωπίζουμε καθώς γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε πάση θυσία τη νίκη. Όλες αυτές τις ημέρες έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό και είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρώτο μας δίποντο στο πρωτάθλημα.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να παίξουμε σκληρά σε επίθεση και άμυνα. Δεν υπάρχει κάποια άλλη “συνταγή” που θα πρέπει να ακολουθήσουμε παρά μόνο να είμαστε έτοιμοι για μία μάχη. Επίσης θα ήθελα να  απολογηθώ στους φιλάθλους για το ότι δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να τους κάνουμε να πανηγυρίσουν κάποια νίκη, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.