Κλοπ: «Δεν ανησυχώ ότι θα απολυθώ όπως ο Τούχελ»

10:10 | 08/09/2022

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε μετά τη συντριβή από τη Νάπολι για το αν η απόλυση του Τόμας Τούχελ τον κάνει να ανησυχεί για τη θέση του, αλλά απάντησε αφοπλιστικά τονίζοντας τη διαφορά της διοίκησης της Λίβερπουλ από της Τσέλσι.

Η Λίβερπουλ ισοφάρισε την ευρύτερη ήττα της ιστορίας της στο Champions League πέφτοντας θύμα συντριβής από τη Νάπολι (4-1), σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της με τον Γιούργκεν Κλοπ στο τιμόνι.

Ο Γερμανός τεχνικός βρέθηκε αναμενόμενα στο επίκεντρο της προσοχής και των ερωτήσεων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, δεχόμενος, μάλιστα, ερώτηση από δημοσιογράφο για το αν ανησυχεί πως θα απολυθεί από τους Reds μετά τη βαριά ήττα, με αφορμή και την πρόσφατη απόλυση του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι. Ο «Κλόπο», ωστόσο, δεν έδειξε να το πολυσκέφτεται, κάνοντας λόγο για διαφορά μεταξύ των εν λόγω διοικήσεων και πως οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ περιμένουν από τον ίδιο να «στρώσει» και πάλι την ομάδα.

«Δεν ανησυχώ ιδιαίτερα, αλλά ποιος ξέρει; Η διαφορά είναι ότι έχουμε διαφορετικές διοικήσεις. Οι ιδιοκτήτες μας είναι ήρεμοι και περιμένουν από μένα να βρω τη λύση, δεν σκέφτονται δηλαδή ότι θα τη βρει κάποιος άλλος. Έτσι το βλέπουν. Την ημέρα που θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους θα μου το πουν», ανέφερε χαρακτηριστικά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.