«Κόλλησε» στα Πηγάδια ο Ολυμπιακός

18:06 | 09/12/2018

Δύο βαθμούς στα Πηγάδια με την Ξάνθη (1-1) έμεινε ο Ολυμπιακός.

Σε ένα επεισοδιακό και συνάμα χορταστικό παιχνίδι (που είχε ακόμη και διακοπή ρεύματος), Ξάνθη και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στα Πηγάδια για την 13η αγωνιστική της Super League, με τους Πειραιώτες να αφήνουν δύο βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν ο ΠΑΟΚ νικήσει την ΑΕΛ, θα φτάσει στο +8 από τον Ολυμπιακό.

Η Ξάνθη, η οποία βρήκε δίχτυα μετά από... 344 λεπτά, άνοιξε το σκορ στο 54` με τον Σαρπόνγκ κι αφού η μπάλα άλλαξε πορεία στο κεφάλι του Βούκοβιτς. Ο τελευταίος φρόντισε να φέρει το ματς στα ίσα, με κεφαλιά εξ επαφής στο 76`. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 78` όταν ο Ποντένσε είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 13` με τον Γκιλιέρμε και στο 40` με τον Ποντένσε.
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Οκάν, Κοβάτσεβιτς, Καμαρά (52' Ντουρίτσκοβιτς), Σαρπόνγκ (57' Κάστρο), Καντά, Μπρίτο (90+ Μελιόπουλος) και Γέντρισεκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τοροσίδης (59' Μάνος), Βούκοβιτς, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Καμαρά (90' Νάτχο), Ομάρ, Φορτούνης, Ναουέλ (30' λ.τρ. Ποντένσε) και Γκερέρο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.