Κοντά στην πρόκριση ο ΑΟΧ/Κισσαμικός

Ισοπαλία, αλλά με... κερδισμένο. Η μονομαχία του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Παναιτωλικό έληξε 0-0, με τους γηπεδούχους να προσθέτουν έναν ακόμη βαθμό στο σακούλι και την ομάδα του Δέλλα να κάνει... σεφτέ.

Δίχως νικητή, αλλά με κερδισμένο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Παναιτωλικού για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. 


Η ισοπαλία (0-0) αφήνει ικανοποιημένη την ομάδας της Κρήτης, που πίεσε και για τη νίκη προς το τέλος, καθώς έφτασε τους τέσσερις βαθμούς (είχε νικήσει την Ιεράπετρα), την ώρα που οι Αγρινιώτες «τσίμπησαν» τον πρώτο τους (ηττήθηκαν από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα) και δυσκολεύει το έργο τους. 

Από ένα δοκάρι είχαν οι μονομάχοι. Το πρώτο στο 22’ για τους φιλοξενούμενους και το δεύτερο στο 71’ για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό. 


Με πολλά νέα πρόσωπα παρέταξε την ομάδα του ο Τραϊανός Δέλλας (είχε αφήσει πολλούς εκτός αποστολής), θέλοντας να δώσει ανάσες στους παίκτες που έχουν «κουβαλήσει» τον Παναιτωλικό από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, θα μπορούσε στο πρώτο μέρος να μπει σε θέση οδηγού. Στο 22’ ο Χαντάκιας έπιασε κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. 

Στο δεύτερο ήταν ανώτερη η ομάδα του Γιώργου Πετράκη. Είχε πολύ καλή ευκαιρία με τον Σάλιακα, που είδε τον Γιαννακόπουλο έξω από την εστία του και δοκίμασε το πόδι του από το κέντρο, στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά πίεσε πολύ, εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι υποχώρησε αρκετά ο Παναιτωλικός, είχε και την εντυπωσιακή φάση με το γυριστό του Αποστολόπουλου. 


ΑΟΧ/Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (50' Γκίνης), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63' Αρναρέλλης) 

Παναιτωλικός (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50' Ντίας), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Ουίλιαν.

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.