Κοντά στο «μπαμ» με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός!

23:29 | 02/09/2022

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μαρσέλο και κάνει αγώνα δρόμου για την προθεσμία της ευρωπαϊκής λίστας για τους ομίλους του Europa League.

Την Παρασκευή (2/9) το βράδυ το Chiringuito TV ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στον Μαρσέλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε συνέχεια του παραπάνω ρεπορτάζ, οι ερυθρόλευκοι πράγματι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 34χρονο Βραζιλιάνο μπακ. To επιβεβαίωσαν αξιόπιστα Γαλλικά μέσα καθώς και ο γνωστός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Μάλιστα, οι συζητήσεις που γίνονται είναι για συμβόλαιο ενός χρόνου με οψιόν ανανέωσης.

Ο Ολυμπιακός παράλληλα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να τον κλείσει και να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους του Europa League. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν περιθώριο έως τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9) στην 01:00.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έγραψε τη δική του ιστορία στη Ρεάλ, με αποτέλεσμα να αναχθεί σε θρύλο. Φέτος το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τους μερένγκες μετά από 15 χρόνια.

Η τροπαιοθήκη του στη Ρεάλ κάτι παραπάνω από γεμάτη. Κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων. Είχε συνολικά 546 συμμετοχές και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 58 ματς με το εθνόσημο.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ έγινε από τους πιο περιζήτητους ελεύθερους. Δέχθηκε κρούσεις από το MLS, ωστόσο το πρώτο του μέλημα είναι η παραμονή του στην Ευρώπη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.