Κόντρα Κύργιου - Τζόκοβιτς για τα πάρτι

10:27 | 09/07/2020

Ανεβαίνουν οι τόνοι με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στο τένις και τα (μη) μέτρα πρόληψης και προστασίας

Η κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από το θέμα κορονοϊού στον κόσμο του τένις προκαλεί εντάσεις, κόντρες και αντιθέσεις! Ο Κύργιος επιτίθεται κατά του Τιμ, του Ζβέρεφ και του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος απαντά σε όσους τον κατηγορούν και το μείγμα αρχίζει να γίνεται εκρηκτικό! Ο Νόλε, Νο 1 στον κόσμο, πέρασε στην αντεπίθεση μετά τα όσα έγιναν στο Adria Tour που διοργάνωσε, και δήλωσε στην σερβική «Sportski Zurnal» πως δέχεται... κυνηγητό.

«Τελευταία έχω δεχτεί αδίστακτη, κακόβουλη κριτική. Είναι φανερό για μένα ότι πρόκειται για στρατηγική, σαν ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον μου. Είναι φανερό πως όταν κάτι γίνεται, κάποιος πρέπει να πληρώσει και είναι ενδιαφέρον ότι ένα μεγάλο όνομα χρεώνεται την ευθύνη για όλα. Το αφήνω στους άλλους να πουν αν είναι δίκαιο. Δε νομίζω ότι είναι, νομίζω ότι πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προσαρμοστούμε. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάρω μέρος στο US Open. Η πρόθεση μου ήταν αγνή, αλλά πήραμε το μάθημα μας και κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά» δήλωσε ο Τζόκοβιτς.

Κύργιος: «Παρτάρουν σαν ηλίθιοι!»

Την ίδια στιγμή ο Νικ Κύργιος συνεχίζει την πολεμική σε βάρος όσων έχουν υποτιμήσει τον κορονοϊό. Με αφορμή την τοποθέτηση του Ντόμινικ Τιμ, που πρόσφερε ασπίδα προστασίας και επιτέθηκε στον Κύργιο, ο Ελληνοαυστραλός ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σε ποια λάθη ακριβώς αναφέρεσαι; Το σπάσιμο μιας ρακέτας; Το βρίσιμο; Κανείς σας δεν έχει το επίπεδο να καταλάβει από που προέρχομαι. Προσπαθώ να διατηρήσω την υπευθυνότητα. Αυτό δείχνει πως οι Τιμ, Ζβέρεφ και Τζόκοβιτς θεωρούν πως είναι ένα αστείο. Οι δυο απ’ αυτούς παρτάρουν σαν ηλίθιοι κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. Άνθρωποι πεθαίνουν, χάνουν αγαπημένους και φίλους και μετά έρχεται οΤιμ να μιλήσει για ένα λάθος. Αυτή είναι η ελίτ του αθλήματός μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.