Κορωνοϊός: Ελπίδες ζωής για την 63χρονη από την Αργεντινή

14:04 | 04/04/2020

Ίσως αποσωληνωθεί και σήμερα!

Τα καλά νέα συνεχίζονται για μια ακόμη μέρα στην Κρήτη, με τα δυο μεγάλα νοσοκομεία του Ηρακλείου, που δέχονται και τη μεγάλη πίεση από πλευράς προσέλευσης κόσμου, να είναι σε πλήρως ελεγχόμενη κατάσταση!

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο τα βλέμματα είναι πάντα στραμμένα στην 63χρονη από την Αργεντινή, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ωστόσο όπως εξηγεί στο Cretalive ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, η κατάσταση της βελτιώνεται ραγδαία και πιθανότατα, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ακόμα και σήμερα να αποσωληνωθεί! Στο θάλαμο Covid 19 που έχει δημιουργηθεί στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται 6 άτομα, ως ύποπτα κρούσματα, αλλά φαίνεται εν αναμονή και των αποτελεσμάτων πως αντιμετωπίζουν απλώς αναπνευστικά προβλήματα.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο κι εδώ η κατάσταση είναι αρκετά καλή. Κανένα περιστατικό δεν υπάρχει ως Covid 19 αλλά στους ειδικούς θαλάμους βρίσκεται ένα άτομο, ενώ αλλά 9 που κρατήθηκαν χτες στα πλαίσια των ημερήσιων ελέγχων για κορωνοιό, βρέθηκαν αρνητικοί και νοσηλεύονται σε άλλες κλινικές του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή:
www.cretalive.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.