Αίσθηση προκάλεσε η ξαφνική παραίτηση του Κώστα Κουναλάκη από τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου - o ίδιος μίλησε στο Capitano για την απόφαση του αυτή

Ο ίδιος τόνισε στο Capitano πως υπάρχουν πράγματα που τον ενόχλησαν και για να… προλάβει καταστάσεις, αλλά και για να μην επιστρέψουν τα… πέτρινα χρόνια, αποφάσισε ν’ αποχωρήσει. Θεωρεί, βέβαια, πως ο διάδοχος του, Βασίλης Κοκκινάκης, μπορεί να πάει τον ΣΔΠΗ ένα «βήμα» παραπέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κουναλάκη: «Στα 65 χρόνια που λειτουργεί ο Σύνδεσμος, ποτέ κανείς άλλος πρόεδρος είχε θητεία 13 ετών. Θεωρώ ότι είναι πολλά κι επειδή πιστεύω ότι ο Βασίλης Κοκκινάκης είναι άξιο παιδί και μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω, επέλεξα αυτή τη στιγμή να γίνει αυτή η αλλαγή. Δεν απομακρύνομαι από το χώρο, απλώς κάποιες φορές οι αλλαγές κάνουν καλό. Βλέπω, επίσης, και ορισμένα πράγματα που δεν μου αρέσουν και πιστεύω πως ο καινούργιος πρόεδρος, που είναι ενωτικός κι αγαπητός απ’ όλους, θα τα αντιμετωπίσει κατάλληλα. Όταν ανέλαβα υπήρχε απόλυτος διχασμός.» και συνέχισε «Δεκατρία χρόνια τώρα είμαστε πάρα πολύ καλά κι επειδή πάει να… χαλάσει το πράγμα ήθελα να το προλάβω. Καμιά φορά, έτσι, είναι καλύτερα να φεύγεις από το να μένεις. Ήθελα ουσιαστικά να προλάβω μια κατάσταση για να μη γυρίσουμε στα παλιά. Οι διαιτητές θέλω να είναι ενωμένοι κι όχι διχασμένοι»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.