Κουτσιανικούλης: «Γι’ αυτό έκλαψα…»

20:16 | 29/05/2019

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός εξήγησε τους λόγους που «λύγισε» μετά το τέλος του δεύτερου μπαράζ με τον Πλατανιά.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Athletic Radio 104,2 και μίλησε για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ, αλλά και γιατί έκλαψε μετά το τέλος του δεύτερου ματς με τους Χανιώτες. Αναλυτικά:

Για την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: «Μας είχαν ενημερώσει πως θα ειδοποιούμασταν αυτήν την εβδομάδα. Έκλεισε ο κύκλος μου στον ΟΦΗ. Η ζωή τα έφερε έτσι για να γυρίσω το 2017 και δεν ξέρουμε τι μας φέρνει το μέλλον».

Για το πως νιώθει μετά την αποχώρηση του από τον ΟΦΗ: «Ό,τι και να πω είναι ψέματα. Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα, ειδικά όταν τελειώνει η χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Όλα είναι ανοικτά, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμένα. Εννοείται πως ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της καρδιάς μου, έχω ζήσει τα πάντα με αυτήν την ομάδα. Από το να μην κατεβαίνουμε σε παιχνίδι, που αποσυρόμασταν από το πρωτάθλημα. Πριν τα μπαράζ, είχα πει ότι τα έζησα όλα αλλά τελικά δεν τα είχα ζήσει».

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: «Να τρως γκολ στο 92′ και μετά να σκοράρεις στο 95′, τότε περνούν απίστευτες στιγμές μπροστά από τα μάτια σου. Μπαίνει ένα γκολ και εκεί γίνεται ένας χαμός. Είναι απίστευτα τόσα συναισθήματα, μόνο όσοι ήταν μέσα στο γήπεδο μπορούν να ζήσουν».

Για το πως έζησε το γκολ του Ναμπί: «Η αλήθεια είναι ότι πέρασαν εικόνες, χιλιάδες συναισθήματα και έλεγα το τι θα ζήσουμε πάλι. Δεν μπορούσα να πιστέψω το τι θα ζήσουμε. Είχαμε παγώσει όλοι μας, κοιτούσαμε και λέγαμε τώρα τι θα γίνει. Γίνεται ότι γίνεται, εγώ έτρεχα μέσα στο γήπεδο και δεν θυμάμαι τίποτα. Μια στιγμή σηκώθηκα και ήμουν ξαπλωμένος στο κέντρο του γηπέδου».

Για την φωτογραφία που έκλαιγε μετά το τέλος του αγώνα: «Βγήκε η ένταση όλης της χρονιάς, η περσινή – ειδικά για εμάς τους παλιούς που ζήσαμε όλα όσα ζήσαμε. Μετά την φετινή σεζόν, από τον Γενάρη που ήμασταν χάλια βαθμολογικά, που μετρούσαμε κάθε βαθμό και αυτό μας βγήκε. Όχι, ότι βάλαμε ένα γκολ που κερδίσαμε τον Πλατανιά».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στους αγώνες με τον Πλατανιά: «Η αλήθεια είναι πως εμείς εμφανιστήκαμε αρκετά αγχωμένοι. Ο Πλατανιάς έπαιζε χωρίς πίεση, ειδικά στο πρώτο παιχνίδι στάθηκε πολύ καλά. Στο δεύτερο παιχνίδι, πιστεύω πως αν δεν τρώγαμε το γκολ στο 42′ τότε θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα γιατί ο Πλατανιάς. Θα ήταν μεγάλη καταστροφή για τον ΟΦΗ, και θα πήγαιναν πίσω τα πάντα».

Για το ότι αφήνει πίσω του το Ηράκλειο μετά από οκτώ χρόνια: «Εντάξει δεν είναι και ευχάριστα συναισθήματα γιατί κακά τα ψέμματα ήμουν στο Ηράκλειο οκτώ ποδοσφαιρικά χρόνια. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, έχω αγαπήσει και με έχουν αγαπήσει. Κακά τα ψέμματα, δεν είναι εύκολο να φεύγεις και να αναρωτιέσαι “θα ξαναγυρίσω;” Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα πάντα. Δεν ήταν εύκολο να πω την αλήθεια».

Για τη νέα εποχή του ΟΦΗ: «Να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Είχα ζήσει τόσα πολλά και δεν πιστεύαμε πως θα γίνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή στην ομάδα. Και πέρυσι που ξεκινήσαμε, δεν ξεκινήσαμε με τις καλύτερες συνθήκες. Ξεκινήσαμε το περσινό καλοκαίρι με τα ίδια προβλήματα και κυρίως οικονομικά και μια στιγμή άλλαξαν όλα. Ήταν αληθινά όλα, τα ζούσαμε και δεν το πιστεύαμε στην αρχή. Όλα ξεκινούν από το μέρος που δουλεύει ένας ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι ότι άλλο και αν πω, είναι περιττό. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο».

Για το αν σκέφτεται πως θα ήθελε να είναι μέρος αυτής της σελίδας του ΟΦΗ: «Σίγουρα είναι κάτι που θα ήθελα να το ζήσω. Φτάσαμε σε σημείο να μην έχουμε νερό και να μην μπορούμε να κάνουμε μπάνιο, κάναμε προπονήσεις μέσα στην λάσπη».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Το σημαντικότερο είναι ότι πέρυσι στάθηκε δίπλα μας, που ήμασταν 13 παίκτες, ήταν στο πλευρό μας. Χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει ομάδα. Αν δεν υπήρχε πέρυσι ο κόσμος, φέτος δεν θα υπήρχαμε. Είναι σημαντικό κομμάτι για μια ομάδα. Έφτασε στο σημείο να χαίρεται πλέον».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.