Κρασανάκης: «Να είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά»

20:45 | 08/09/2020

Ο τεχνικός του Πόρου μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Ηρόδοτο, σ’ ένα δυνατό ματς. Ο Βασίλης Κρασανάκης τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχικά.

Αναλυτικά ο νεαρός τεχνικός είπε: «Η πρεμιέρα μας επιφύλασσε μια δυνατή αναμέτρηση με την ομάδα του Ηροδότου! Σαν Πόρος δεν μας απασχολεί τόσο ο αντίπαλος (διότι σε ένα πρωτάθλημα όλοι θα παίξουν με όλους αργά ή γρήγορα) αλλά το να είμαστε στην πρεμιέρα έτοιμοι σωματικά και ψυχικά!

Σαν ομάδα, το κάθε ματς θα το αντιμετωπίζουμε, με την ίδια σοβαρότητα και τον ίδιο σεβασμό απέναντι στον κάθε αντίπαλο που συναντάμε, καταστρώνοντας τα πλάνα μας ανάλογα με τις παικτικές ιδιαιτερότητες της κάθε ομάδας. Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και ο δρόμος μακρύς, και νομίζω ότι αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι η διάρκεια σαν ομάδα!

Η πρεμιέρα έχει οριστεί στις 11/10, μπορεί να αργεί και οι ομάδες να έχουν ταλαιπωρηθεί, ιδιαίτερα αυτές των Χανίων και Ηρακλείου λόγο του lockdown, αλλά τουλάχιστον πλέον έχουμε κάτι χειροπιαστό για να οργανώσουμε την δουλειά μας από δω και πέρα!

Εύχομαι να είναι ένα όμορφο και ποιοτικό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα στα σωματεία, να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τον κόσμο να έρθει στα γήπεδα να δει τα παιχνίδια, και τέλος για την ομάδα μου, τον Πόρο να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει σαν σωματείο!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γ' Εθνική: Ολόκληρο το πρόγραμμα του κρητικού ομίλου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.