Kράτησε χαμηλούς τόνους ο Ταουσιάνης

12:45 | 19/02/2021

Μπορεί ο Εργοτέλης να βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την κορυφή ωστόσο ο Γιάννης Ταουσιάνης σε δηλώσεις του στο κανάλι της ομάδας στο YouTube κράτησε χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη: «Αυτό είναι απόρροια της καλής κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε αλλά ήδη το γεγονός αυτό έχει φύγει απ' το μυαλό μας και πλέον αυτό που κυριαρχεί στη σκέψη μας είναι το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Μια ομάδα με ποιότητα και εμπειρία, που απ' ότι έχω δει βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση οπότε πρόκειται για ακόμα ένα ματς που πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά. Θέλουμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο για την ομάδα μας»

Σχετικά με την αμυντική λειτουργία του Εργοτέλη, και το εάν θα είναι πάλι το κλειδί του ερχόμενου αγώνα κόντρα στους Πατρινούς επεσήμανε: «Η αμυντική λειτουργία είναι η μία φάση στις τόσες που έχει το παιχνίδι γιατί υπάρχει η επίθεση, υπάρχουν οι μεταβάσεις, οι στατικές φάσεις κλπ. Σαφώς το να έχεις ένα καλό επίπεδο σε όλες τις φάσεις σε βοηθάει να πάρεις την νίκη ωστόσο θέλουμε σε όλα να είμαστε καλοί γιατί για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις και γκολ. Είναι λοιπόν εξίσου σημαντικό και το αμυντικό αλλά και το επιθετικό σκέλος.»

Τέλος σε ερώτηση για το που θα κριθεί το παιχνίδι του Σαββάτου ο Γιάννης Ταουσιάνης τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει αυτό. Το ζητούμενο για εμάς για ακόμη μια φορά είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στις γενικές αρχές και στο πλά. ο του παιχνιδιού ώστε να πατήσουμε στη βάση που έχει αυτό το οικοδόμημα, που είναι η ομαδικότητα και η αγωνιστικότητα.»

IMG_20210219_001402.jpg

Με την σειρά του ο αμυντικός της ομάδας μας Κόλλα Εντισον μίλησε τον για την δουλειά που έχει γίνει αλλά και για την ερχόμενη αναμέτρηση.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πορεία μας. Έξι μήνες έχουμε ρίξει πολύ σκληρή δουλειά και τα νικηφόρα αποτελέσματα που έχουμε πάρει μας ανταμείβουν. Όσο για το σερί που έχουμε κάνει είναι κάτι που μας ευχαριστεί. Παίρνουμε σε κάθε ματς αυτό που αξίζουμε. Τωρα για την συνέχεια θα πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πάθος. Σαφώς και μας ενδιαφέρει φέτος το κάτι παραπάνω αλλά έχουμε και μια ισορροπία. Αυτή την στιγμή το μυαλό μας αυτή την στιγμή είναι στο παιχνίδι με την Παναχαική. Παίζουμε στο γήπεδο μας. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί από το πως θα είμαστε εμείς».

IMG_20210219_001330.jpg

Παράλληλα σε δηλώσει προχώρησε και ο σκόρερ του νικηφόρου τέρματος στην Ιεράπετρα Γιάννης Μπουτσάκης όπου αναφέρθηκε τόσο στο νικηφόρο παιχνίδι στην Ιεράπετρα όσο και στην συνέχεια.

«Πετύχαμε ένα πολύ σημαντικό διπλό. Όσον αφορά το γκολ που σημείωσα έτσι όπως ήταν οι καιρικές συνθήκες έπρεπε να δοκιμάσουμε σουτ έξω από την περιοχή. Ήμουν σε ιδανική θέση το εκτέλεσα και χάρηκα πολύ όταν είδα τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Αυτή την στιγμή έχουμε κάνει ένα σημαντικό σερί όμως έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα δεν έχεις χρόνο να χαρείς και να στεναχωρηθείς. Τελειώνει το ένα παιχνίδι και πας στο επόμενο. Τωρα έχουμε μπροστά μας την Παναχαϊκή ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς. Πραγματικό ντέρμπι. Θα δώσουμε και πάλι τον καλύτερο μας εαυτό. Φέτος ο Εργοτέλης μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο Έχουμε δείξει καλή εικόνα. Ποτέ δεν ξέρεις».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.