Ξέσπασε ο Παπαδόπουλος: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεχόμασταν πόλεμο»

21:49 | 29/09/2021

Τι δήλωσε ο τεχνικός των Χανίων

Ο προπονητής των Χανίων μίλησε μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται εδώ και καιρό πόλεμο.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Σ’ αυτό το παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί παρότι μιλήσαμε και δουλέψαμε πολύ με τα παιδιά όλο αυτό τον καιρό για να προετοιμαστούμε και γι’ αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από μας. Μας δόθηκε όμως η δυνατότητα να βρεθούμε μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Παρότι επεσήμανα στους παίκτες στην ανάπαυλα ότι δεν έχουμε καλή εικόνα, παρόλο ότι ανέβασα τον τόνο της φωνής μου για το ότι έπρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μη δώσουμε το δικαίωμα σε κανένα, αφού είμαστε μπροστά, αμέσως, στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος ισοφάρισε με πέναλτι το οποίο το είδε “έτσι” ο διαιτητής. Συνεχίσαμε να μην παίζουμε καλά όμως. Θεωρώ ότι η εικόνα μας δεν ήταν καλή, περιμένουμε από πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα για να προσφέρουν πάρα πολλά, περισσότερα πράγματα… Βέβαια είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Νομίζω ότι στη συνέχεια η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη γιατί έχουμε δείξει σε κάποια φιλικά ότι έχουμε τις δυνατότητες σαν ομάδα, κάτι που δεν το δείξαμε σήμερα. Θα έλεγα ότι το μόνο που κάναμε σήμερα βάσει σχεδίου ήταν μόνο μία στατική φάση, ένα κόρνερ όπου σκοράραμε και ακυρώθηκε το γκολ. Μόνο σε αυτή τη φάση κάναμε αυτά που έχουμε δουλέψει και είχαμε αποφασίσει στην τακτική μας. Γενικά μας πληγώνει και μας στενοχωρεί ο αποκλεισμός… Μπορείς ν’ αποκλειστείς, αλλά πρέπει αυτό να γίνει μαχόμενος, κάτι που εμείς δεν το είχαμε σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θεωρώ ότι μέσα από τέτοιες στιγμές βγαίνει κάτι καλό, κάτι θετικό. Οταν έχεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να δεις την επόμενη μέρα και πώς αυτό το αρνητικό θα το μετατρέψεις σε θετικό και αυτό θα κάνω από αύριο κιόλας για την ομάδα μας, η οποία έχει τραβήξει πάρα πολλά όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αδίκως κατά την άποψή μου. Μπορώ να πω ότι ακόμα και μέχρι σήμερα, την τελευταία δηλαδή στιγμή δεχόμασταν πόλεμο, λίγο πριν την έναρξη δηλαδή του παιχνιδιού. Ομως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να έχουμε τέτοια εικόνα. Η δουλειά μου είναι τέτοια, που εγώ δε δέχομαι σαν άνθρωπος και προπονητής να χάνω χωρίς να προσπαθώ και να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Αυτό θα προσπαθήσω να περάσω από αύριο στους παίκτες μου γιατί πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας κατά πολύ».

Για το γεγονός ότι προς τα τελευταία λεπτά οι παίκτες των Χανίων προσπάθησαν να ελέγξουν την κατοχή: «Πάντα κρατάς κάποια θετικά στοιχεία από κάποιο παιχνίδι, χάσαμε την ευκαιρία όπου θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Αυτό που μένει για μένα, είναι ότι προσπαθούμε να περάσουμε μια νοοτροπία από την αρχή του παιχνιδιού όπου πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να παίζουμε ποδόσφαιρο, να επιβάλουμε το ρυθμό μας γιατί έχουμε τους ποδοσφαιριστές να το κάνουμε και δεν το κάναμε. Οι δικαιολογίες μπορεί να είναι πολλές, δεν τις έχω ψάξει ποτέ όμως. Εμείς δώσαμε το δικαίωμα σε κάποιους ανθρώπους να δώσουν αυτό το πέναλτι που έδωσαν και να κατακυρώσουν το δεύτερο γκολ που κατά την άποψή μου ήταν επιθετικό φάουλ. Το δώσαμε το δικαίωμα να το κάνουν… Ξέρουμε ότι θα έχουμε αυτήν την αντιμετώπιση. Το ξέρουμε από την αρχή. Προσωπικά το ξέρω πάρα πολύ καλά… Ξέρω σε ποια ομάδα είμαι και ξέρω πάρα πολύ καλά τι αντιμετώπιση θα έχει η ομάδα μου. Αυτό όμως που προσπαθούμε να περάσουμε, είναι ότι πρέπει να παίζουμε ποδόσφαιρο και πρέπει να ματώνουμε για να κερδίζουμε τα ματς και να κερδίσουμε τους πάντες, όχι μόνο τον αντίπαλο».

Πηγή: Athlitiko.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.