Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ - στα 10 ευρώ η είσοδος για παιδιά

14:21 | 11/09/2018

Σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Superleague - ανατροπή και... παιδικό εισιτήριο αξίας 10 ευρώ!

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει ΠΑΟΚ, συνεχίζεται κανονικά. Ο Νίκος Παπαδόπουλος προετοιμάζει την κρητική ομάδα για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος. Και μάλιστα, απέναντι σε μια από τις πλέον ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που την δεδομένη στιγμή θεωρείται αμφίβολος, είναι ο Μεγιάδο. Παπάζογλου και Αργυρόπουλος συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας, ενώ ο Αργεντίνος χαφ έκανε ατομικό, και οι επόμενες προπονήσεις θα αποτυπώσουν τον βαθμό ετοιμότητας του.

  • Σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ, σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα θα τεθούν σε κυκλοφορία, τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου (6.15μ.μ) απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

Οι τιμές:

  • Στις θύρες 1,4,5 15 ευρώ.
  • Στη θύρα 8 25 ευρώ.
  • Στις θύρες 2,3,7 30 ευρώ.

Τελικά.... παιδικό εισιτήριο στα 10 ευρώ

Μάλιστα, παρ ότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα ισχύσει παιδικό εισιτήριο, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργου Αλετρά τελικά τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ,  αποφάσισε να ισχύσει τελικά παιδικό εισιτήριο, με τιμή 10 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων: 'Η ιδιομορφία του γηπέδου μας, δεν μας επιτρέπει πολλές φορές να κάνουμε αυτά που θέλουμε, αλλά θεωρούμε ότι τα παιδιά, οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας, με την καλή διάθεση από όλους μας, δεν θα πρέπει να λείπουν από τα μεγάλα παιχνίδια, γιατί μέσα από αυτά, θα γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας.

Το παιδικό εισιτήριο αφορά, παιδιά μέχρι 12 ετών και είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ για την έκδοση του εισιτηρίου.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.