Κυνηγάει… ιστορικό ρεκόρ ο Γιούχτας

SMS
17:31 | 22/02/2019

Ο Γιούχτας θέλει το «διπλό» επί του Αμπελακιακού για να κάνει ένα ιστορικό ρεκόρ στη Γ’ Εθνική και συγχρόνως να μείνει στο «κόλπο» της κατάκτησης του τίτλου.

Ο σύλλογος των Αρχανών έχει δύσκολο εκτός έδρας έργο για την 20ή αγωνιστική. Αφενός γιατί ο αντίπαλος… καίγεται για βαθμούς και αφετέρου επειδή θα είναι ξεκούραστος, καθώς προέρχεται από το ρεπό του στο πρωτάθλημα.  

Το «τρίποντο», ωστόσο, αποτελεί «μονόδρομο» για το σύνολο του Μανώλη Παπαματθαιάκη, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «πράσινων». Με τη νίκη ο Γιούχτας παραμένει γερά σε… τροχιά τίτλου, κάτι που αποτελεί και στόχο του.

Παράλληλα, αν τα καταφέρει, θα έχει πετύχει την καλύτερη επίδοση συνεχόμενων επιτυχιών, αφού με το «διπλό» συμπληρώνει τέσσερις σερί νίκες. Στην πρεμιέρα της σεζόν οι Αρχανιώτες ξεκίνησαν με 3Χ3, ρεκόρ που έχουν ισοφαρίσει και θέλουν φυσικά να σπάσουν την Κυριακή (24/02).

Ποτέ στην ιστορία του στη Γ’ Εθνική ο Γιούχτας δεν έχει κάνει το 4Χ4, κάτι που σίγουρα δίνει έξτρα κίνητρο, και μάλιστα, ισχυρό, προκειμένου οι παίκτες του Παπαματθαιάκη να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Θα μπορέσουν, μάλιστα, να παραμείνουν αήττητοι για 11ο ματς! 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.