Λύθηκε η παρεξήγηση ΟΦΗ-Ροκάκη

19:09 | 23/04/2018

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΟΧ/Κισσαμικός Αντώνη Ροκάκη και των διοικούντων του ΟΦΗ.

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας των Χανίων, ήρθε σε τηλεφωνική επαφή με τον ομόλογό του της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργο Αλετρά, προκειμένου να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις προκυμένου να λυθεί η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μετά τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες

Ο κ. Ροκάκης είπε στον κ. Αλετρά πως το επεισόδιο που έγινε στα αποδυτήρια, ήταν αποτέλεσμα εκνευρισμού και πιθανόν να είπε πράγματα που δεν έπρεπε να λεχθούν. Οι δυο άνδρες μίλησαν σε ήρεμο ύφος για αρκετή ώρα και συμφώνησαν στο ότι «δεν είναι καλό να γίνονται όλα αυτά μεταξύ δυο ομάδων, από το ίδιο νησί». 

Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, τόνισε στον ομόλογό του, του Κισσαμικού: «Δεν έχουμε τίποτα με τον κόσμο των Χανίων. Μόνο με εκείνους που δεν σέβονται την ιστορία του ΟΦΗ, αλλά και εκείνους που ξεστόμισαν αντεθνικά συνθήματα, για το Ηράκλειο, στο παιχνίδι που έγινε στα Περβόλια». 

Μετά την κίνηση αυτή και την επικοινωνία των δύο ανδρών, το θέμα που δημιουργήθηκε, θεωρείται πλέον λήξαν. Εξάλλου στον Όμιλο είχαν αφήσει πίσω τους την αναμέτρηση των Χανίων και τα όσα έγιναν και έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στη μαθηματική επιστροφή στη Super League και τα όσα πρέπει να γίνουν ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.