Λύτρωση με Αλμπάνη για την ΑΕΚ

18:08 | 17/03/2019

​Η ΑΕΚ αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι για την τρίτη θέση, επικρατώντας στο Περιστέρι του Ατρόμητου 1-0 με γκολ του Χρήστου Αλμπάνη στο 85ο λεπτό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Η Ένωση, που πήρε «ρεβάνς» για την ήττα του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ (0-2) από την ομάδα των δυτικών προαστίων, έφτασε στους 47 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από το σημερινό αντίπαλό της, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Άρη και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Στο 82' ο Αλμπάνης μπήκε στο ματς σαν αλλαγή και τρία λεπτά αργότερα σκόραρε: το ρολόι έγραφε 85' όταν βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωράκη, πλάσαρε ιδανικά και διαμόρφωσε το τελικό 0-1!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μάντσον (81' Νάτσος), Ουμπίδες (62' Μπουσουλάτζιτς), Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Κουλούρης, Μανούσος (67' Oυάρντα).

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ)Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσόσιτς, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς (82' Αλμπάνης), Αλέφ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μπογέ (74' Μπακασέτας), Πόνσε (36' λ.τρ. Λιβάγια).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.