Μάνος και Κάιπερς προσπαθούν να πείσουν τον Μαρτίνς

21:35 | 15/06/2019

Οι δύο ποδοσφαιριστές «παλεύουν» αυτές τις μέρες στο Ρέντη για να πείσουν τον προπονητή του Ολυμπιακού ότι αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Ο Δημήτρης Μάνος πέρσι ήταν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς του έδωσε ευκαιρίες στα φιλικά, αλλά το άγχος και η πίεση φάνηκαν να τον επηρεάζουν. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και παρασύρθηκε και αυτός στη μετριότητα της ομάδας της Ηπείρου. Ο Μάνος ψάχνει την ευκαιρία του και γι’ αυτόν είναι σημαντικές αυτές οι ημέρες που η ομάδα μένει στον Ρέντη.

Μία άλλη περίπτωση είναι ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος έκανε τα πάντα για να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα και αυτό δεν είναι άλλο από το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας. Στις 20 Μαΐου 2018 έπαιξε για τελευταία φορά ο Κάιπερς στο ματς του Εργοτέλη με τον Αιγινιακό. Ο 22χρονος επιθετικός παρά το γεγονός ότι έχει μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξε στα εργομετρικά. Αναζητεί και αυτός μία ευκαιρία για να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

ΠΗΓΗ: ΦΩΣ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.