Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωση «βόμβα» από τους Γκλέιζερ για πώληση της ομάδας

09:46 | 23/11/2022

Λίγες ώρες μετά το “διαζύγιο” με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε νέα… βόμβα με επίσημη ανακοίνωσή της, η οποία και προαναγγέλλει προσπάθεια πώλησης του συλλόγου από την οικογένεια Γκλέιζερ.

H ανακοίνωση του συλλόγου:

«H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένας από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς αθλητικούς συλλόγους στον κόσμο, ανακοινώνει σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ξεκινά μια διαδικασία διερεύνησης στρατηγικών εναλλακτικών για τον σύλλογο.

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου, με τελικό στόχο ο σύλλογος να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες τόσο εντός του γηπέδου όσο και εμπορικά.

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει όλες τις στρατηγικές εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένων νέων επενδύσεων στο κλαμπ, πώλησης ή άλλων συναλλαγών που αφορούν την Εταιρεία. Αυτό θα περιλαμβάνει αξιολόγηση πολλών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένης της ανάπλασης σταδίων και υποδομών, και επέκταση των εμπορικών λειτουργιών του συλλόγου σε παγκόσμια κλίμακα, καθεμία στο πλαίσιο της ενίσχυσης της μακροπρόθεσμης επιτυχίας των ανδρών, γυναικών και ακαδημιών του συλλόγου και να αποφέρει οφέλη στους φιλάθλους και στους μετόχους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.