Μάρκο, κάντο και πάλι…

08:14 | 21/05/2019

Ο Βόσνιος στόπερ καλείται να… νικήσει ξανά το χρόνο και τις ιατρικές εκτιμήσεις.

Το έχει κάνει ήδη μία φορά. Μπορεί να το επαναλάβει; Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης του ΟΦΗ θα φανεί αν ο Μάρκο Μιχόγεβιτς καταφέρει και πάλι να κάνει την… ευχάριστη έκπληξη.   

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί θλάση στον ορθό μηριαίο και η αρχική διάγνωση τον ήθελε να χάνει το πρώτο παιχνίδι μπαράζ με τον Πλατανιά, ενώ έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει τη «μάχη» του «Γεντί Κουλέ». Στα Περιβόλια πράγματι έμεινε εκτός αποστολής, ωστόσο το «σκηνικό» δεν αποκλείεται ν’ ανατραπεί ενόψει του δεύτερου αγώνα.

Η ανάγκη να προλάβει είναι μεγάλη, αφού η τιμωρία του Γιαννούλη και ο τραυματισμός του Ποτουρίδη έχουν αφήσει… μόνο τον Παπάζογλου. Κανείς φυσικά δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής και, βέβαια, προέχει η υγεία του ποδοσφαιριστή.

Με τον Μιχόγεβιτς, πάντως, υπάρχει ιστορικό, που δίνει ελπίδες. Ο 23χρονος παίκτης παίκτης τραυματίστηκε απέναντι στον Λεβαδειακό, με τις εξετάσεις να δείχνουν οστικό οίδημα στον μηρό.

Οι γιατροί μίλησαν για απουσία 3 εβδομάδων από τις προπονήσεις, όμως ο Βόσνιος χρειάστηκε λιγότερο από 15 ημέρες για να επιστρέψει, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη, καθώς η ομάδα τον χρειαζόταν τότε στο «Βικελίδης» για τη συνάντηση με τον Άρη.

Η τωρινή περίπτωση, έτσι, μοιάζει με την παραπάνω, οπότε ενδέχεται ο Μιχόγεβιτς να τα καταφέρει και τούτη τη φορά. Στον ΟΦΗ, άλλωστε, έχουν να λένε για τον επαγγελματισμό και τη νοοτροπία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

To… παλεύει ο Μιχόγεβιτς, «κληρώνει» για Φερέιρα 

Ο απαραίτητος Μάρκο Μιχόγεβιτς…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.