Με «αέρα» για μια ακόμα νίκη

08:10 | 03/03/2018

Ένα ακόμα τρίποντο το οποίο θα τον σταθεροποιήσει στις θέσεις ανόδου, θα αναζητήσει ο ΟΦΗ (σήμερα 3μ.μ - Capitano Live) απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η κρητική ομάδα με τον «αέρα» της έδρας και τι θετική εικόνα, αγωνιστική αλλά και αποτελεσμάτων, που έχει στα τελευταία παιχνίδια, θα επιδιώξει να σταθεροποιηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Σημαντικά πλεονεκτήματα για τον Όμιλο, η βοήθεια των φιλάθλων του η οποία να είναι για μια ακόμα φορά καταλυτική, αλλά και η έλλειψη προβλημάτων, καθώς πέραν του Κοιλιάρα δεν υπάρχει άλλος δεδομένος απόντας. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης την Παρασκευή (2/3), επέλεξε την αποστολή 21 παίκτες, που είναι οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μονιάκης, Μπολάκης,, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος, Νάστος, Παπαστεριανός, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Κοέλιο, Μάνος, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Τοπούζης και Βουό.

Από την άλλη πλευρά η Αναγέννηση Καρδίτσας θα επιδιώξει να «πάρει κάτι» από την αναμέτρηση, προκειμένου να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών που έχει και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. 

Η ομάδα της Θεσσαλίας έφτασε στο Ηράκλειο ακτοπλοϊκός, με τον Γιώργο Βαζάκα να έχει μαζί του στην αποστολή τους: Κατσίκα, Γκέκα, Ρουσσάκη, Καρρίκι, Λεφίδη, Καραγιάννη, Μπούσδρα, Ζήση, Μπιτέλη, Σταματάκη, Σουντουρά, Ντάγκρα, Χαντζάρα, Πλαβούκο, Κονέ, Τζέκο, Κορέλα και Μούτσιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.