Με Νέιρα και τρεις τερματοφύλακες

14:36 | 11/01/2019

Ο Αργεντινός μέσος «μπήκε» στην αποστολή ενόψει Πανιωνίου, ενώ ο Παπαδόπουλος επέλεξε ξανά τρεις τερματοφύλακες.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρωί την προετοιμασία για του για το ματς του Σαββάτου (12/01, 19.30) κόντρα στο σύλλογο της Ν. Σμύρνης. Το θετικό για τον Όμιλο είναι πως ο Χουάν Νέιρα είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε κανονικά στις επιλογές του 47χρονου τεχνικού, ενώ στις… επάλξεις βρίσκεται και ο Ντίνας. Στον αντίποδα, βέβαια, ο Σασί δεν υπολογίζεται, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Από’ κει και πέρα, ο έμπειρος προπονητής συμπεριέλαβε στην 20άδα του Στρέζο, Σωτηρίου και Δερμιτζάκη, αφού η συμμετοχή του πρώτου δε θεωρείται σίγουρη. Και αυτό γιατί υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία στην Θεσσαλονίκη και «πετάει» το απόγευμα (18.30) για Ηράκλειο.

Ο Παπαδόπουλος, έτσι, θα είναι εκείνος που θα κρίνει αν μπορεί ο νεαρός πορτιέρε να «μπει» στη 18άδα. Ο Παπαστεριανός, τέλος, έκανε ατομικό πρόγραμμα και έχει τεθεί νοκ-άουτ, όπως και ο Μεγιάδο.

Την 20άδα του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Πέρσον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.