Με Παλαίο Φάληρο για την παραμονή ο ΟΦΗ

18:06 | 25/04/2018

Ο ΟΦΗ έχασε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλων Σμύρνης με 9-13, στο ματς της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών - με Παλαιό Φάληρο η κρητική ομάδα για την παραμονή του

Ο ουραγός ΟΦΗ αντιστάθηκε και στο μέτρο του δυνατού προσπάθησε όσο μπορούσε να βάλει δύσκολα στον Απόλλωνα, ο οποίος έβρισκε λύσεις.

Ο ΟΦΗ το πάλεψε στα 3 πρώτα δεκάλεπτα με τον Πίσσα και Κάλη να κάνουν εκπληκτικό παιχνίδι βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους. 

Ωστόσο στην τελευταία περίοδο μίλησε η διαφορά κλάσης μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με τον Απόλλωνα να ξεφεύγει στο σκορ με 13-8 για να έρθει το τελικό 13-9 με γκολ του Ντάνκαν.

Στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ (12ος) θα αντιμετωπίσει το Π. Φάληρο (9ο). Το Π. Φάληρο θα ξεκινήσει με 2-0 νίκες και ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει για μια μεγάλη ανατροπή μιας και απαιτούνται τρεις νίκες για την σωτηρία.

Οκτάλεπτα: 2-3, 4-4, 2-3, 1-3.

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Κάλης 3, Πίσσας 3, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης, Ντάνκαν 3, Καβουσάνος, Ιερωνυμάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μιχαλόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 2, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ. 3, Λέκιτς 2, Παπάκος 3, Δερμιτζάκης Δ. 2, Δερμιτζάκης Χρ. 1, Καστανάκης.

  • Απέναντι στον Πανίωνιο ο ΝΟΧ

Τέλος,ο ΝΟ Χανίων επιβεβαίωσε την καλή του φόρμα των τελευταίων εβδομάδων και στο κολυμβητήριο του Πειραιά, εκεί όπου νίκησε τον Εθνικό με 12-9 στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α! Ανδρών. Παρόλα αυτά οι Χανιώτες παρέμειναν στην 10η  θέση της κανονικής περιόδου και θα αντιμετωπίσουν στην πρώτη φάση των πλέι άουτ τον Πανιώνιο (με πλεονέκτημα έδρας του ΝΟ Χανίων).

ΠΛΕΙ ΟΦ - Α΄ ΦΑΣΗ (2, 4, 6 Μαϊου)
Χίος-Απόλλων Σμύρνης (1)
Εθνικός-Υδραϊκός (2)

ΠΛΕΙ ΟΦ - Β΄ ΦΑΣΗ (15, 17, 19 Μαϊου)
Ολυμπιακός-Νικητής 2
Βουλιαγμένη-Νικητής 1

ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ (2, 4, 6, 8, 10 Μαϊου)
Παλαιό Φάληρο-ΟΦΗ (2-0 οι νίκες στην κανονική περίοδο)
Χανιά-Πανιώνιος (0-1 οι νίκες στην κανονική περίοδο)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.