Mε πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του επτά ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Τετάρτης (15.00μ.μ - Capitano.gr) απέναντι στον Εργοτέλη.

Εργοτέλης και ΠΑΟΚ θα δώσουν αύριο (Τετάρτη - 15.00 - Capitano.gr) τον εξ αναβολής αγώνα Κυπέλλου για την 2η αγωνιστική του θεσμού.Η προετοιμασία του Εργοτέλη συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, όμως το ίδιο δεν ισχύει και με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Με πολλές - αναγκαστικά - αλλαγές πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη , Καρέλη , Πέλκα , Τόσκα , Βαρέλα , Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να… επενδύσει στο βάθος του ρόστερ.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (14.11) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού κι ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι , Γλύκος , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Άκπομ , Μπαλογιάννης , Τζοβάρας, Τσιγγάρας", αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση και την αποστολή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.