« Με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε»

11:47 | 14/12/2018

Ο Βασίλης Ράλλης υποστήριξε πως με τη βοήθεια του κόσμου του ο ΟΦΗ θα νικήσει τα Μελίσσια.

Ο τεχνικός του Ομίλου εξέφρασε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (16/12). Τόνισε ότι το συγκρότημα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πρόσθεσε πως με τη στήριξη των φίλων του θα έρθει η νίκη.

Αναλυτικά είπε: «Θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2018 και αξίζουμε την συμπαράσταση του κόσμου στην επιστροφή μας στο ΒΑΚ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, παίζουμε με τον δεύτερο της βαθμολογίας. Πιστεύω στην ομάδα μας, είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και με την βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Τα Μελίσσια είναι μια ιδιαίτερη ομάδα με αρκετούς νέους, σε ηλικία, αθλητές και έχουν έναν πολύ έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή. Έχουν πραγματοποιήσει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν ως ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τα αναδείξουμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.