Mε... VAR η φιλική νίκη της Ξάνθης

22:18 | 11/08/2019

Η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 στα Πηγάδια της ΑΕΛ με τον διαιτητή Καραντώνη να συμβουλεύεται το VAR στο μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης

Την δική του πρεμιέρα έστω και σε φιλικό αγώνα έκανε το VAR, με την Ξάνθη να επικρατεί στα Πηγάδια της ΑΕΛ με 1-0 και τον Καραντώνη να συμβουλεύεται το βίντεο για να δει αν θα μετρήσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Το σημερινό φιλικό της Ξάνθης με την ΑΕΛ στα Πηγάδια εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον για τους δύο προπονητές, είχε και ακόμα ένα, καθώς θα ήταν το πρώτο ανάμεσα σε ομάδες της Super League που θα είχαμε τεστ του VAR. Η τεχνολογία μάλιστα ήταν αυτή που μέτρησε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που πέτυχαν οι γηπεδούχοι με τον Φοσέ στο 35'.

Συγκεκριμένα ο Καραντώνης είδε στο βίντεο αν ο παίκτης της Ξάνθης ήταν οφσάιντ και αφού δεν ήταν, έδειξε την σέντρα. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ κατάφερε να πετύχει την 5η της νίκη σε φιλικό, παραμένοντας αήττητη, καθώς έχει μία ισοπαλία, απέναντι σε μία ΑΕΛ που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης με βοηθούς τους Ιωάννη Καραγκιζόπουλο και Κούλα Χασάν, 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας, ενώ στο VAR βρισκόταν ο Στέφανος Κουμπαράκης και assistant ο Χρήστος Τζιώτζιος.

XANTHI FC (Κίκο Ραμίρεθ): Σάο Μπέντο, Μπαξεβανίδης (73′ Ντίρεσταμ), Σόσα (80′ Λεωντσάκος), Λισγάρας, Καρασαλίδης, Κοβάσεβιτς, Τερκί (77′ Καμαρά), Ντε Αμορίμ (46′ Εντουάρντο), Τζουρίτσκοβιτς (65′ Ντε Λούκας), Φοσέ (46′ Στάρτζεον), Ρενέλα (63′ Γκαργκαλατζίδης).

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Σετσέροβιτς, Ντάουντα, Σικάβκα. Έπαιξαν στο β’ μέρος και οι: Ρίστιτς, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Στάνκοβιτς, Μπάλλας, Γιάκος, Νούνιτς, Μπούστος, Φιλίποβιτς.

πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.