Μειώνονται οι αμοιβές διαιτητών

20:29 | 25/02/2021

Τη μείωση κατά 20% των αμοιβών των διαιτητών, των παρατηρητών και των κριτών σε Α1 ανδρών και γυναικών έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 γνωστοποίησε σήμερα (25/2) η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΟΧΕ τονίζει ότι θα καλύψει το κόστος για τα τεστ covid-19 των διαιτητών, των παρατηρητών και των κριτών έως το τέλος της σεζόν, ενώ υπογραμμίζει πως θα καλύψει και τα κόστη διαιτησίας και γραμματείας σε όλα τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου σε άνδρες και γυναίκες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΟΧΕ έχει ως εξής:

«Με απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος μειώνονται κατά 20% οι αμοιβές των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών στις κατηγορίες Handball Premier και Α1 Γυναικών έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η Ομοσπονδία επίσης θα καλύψει το κόστος των τεστ covid-19 των διαιτητών, παρατηρητών και κριτών για όλα τα ματς έως το τέλος της σεζόν, ενώ επίσης θα καλύψει τα κόστη διαιτησίας και γραμματείας σε όλα τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών- Γυναικών.

Είχε προηγηθεί σε πολύ καλό κλίμα τηλεδιάσκεψη ανάμεσα σε Ομοσπονδία, ΚΕΔ και τους Συνδέσμους των Διαιτητών και των Κριτών.

Οι εκπρόσωποι των διαιτητών και των κριτών κατανόησαν πλήρως την δύσκολη οικονομική κατάσταση των σωματείων και το γεγονός πως όλοι θα πρέπει να συνδράμουν για την επιβίωση του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.