Μετά τη «σφαλιάρα», η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε μεταγραφή!

23:02 | 06/01/2019

Ποδοσφαιριστής της ''βασίλισσας'' είναι επίσημα ο Μπραχίμ Ντίαθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, Μπραχίμ Ντίαθ, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ανδαλουσιάνος με καταγωγή από το Μαρόκο υπέγραψε μέχρι το 2025.

Η "Βασίλισσα", λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ανήκε μέχρι πρότινος στη Μάντσεστερ Σίτι. Γεννημένος στις 3 Αυγούστου 1999, στη Μάλαγα, ο Ντίαθ υπέγραψε ως το 2025 στους "μερένγκες" και θα περάσει τη Δευτέρα (7/1) από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ντίαθ, που έχει καταγωγή από το Μαρόκο, έχει περάσει από την ακαδημία της Μάλαγα και της Σίτι, με την πρώτη ομάδα της οποίας εφέτος έπαιε σε τέσσερα παιχνίδια, τρία στο Λιγκ Καπ και ένα στο Community Shield. Το νέο απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεκάρι, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα.

Το συμβόλαιο του Ντίαθ στη Σίτι έληγε τον Ιούνιο του 2019. Οι "πολίτες" για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή έλαβαν από τη Ρεάλ 17 εκατ. ευρώ, ενώ υπό προϋποθέσεις θα λάβουν άλλα 7 εκατ. ευρώ. Ο Ντίαθ θα αμείβεται με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η Σίτι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.