Μετά τον Ηρόδοτο, αλλάζουν χέρια τα Τρίκαλα

SMS
12:30 | 06/12/2018

Έπειτα από το παιχνίδι της Κυριακής (15.00) με τον Ηρόδοτο, στα Τρίκαλα θα ανακοινώσουν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό τους καθεστώς

Όπως αναφέρει το sdna.gr, σε συμφωνία με τον επιχειρηματία Ηλία Αϊβάζογλου για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ήρθε ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Δημήτρης Μπαταγιάννης.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το βράδυ της Τετάρτης (5/12) ο μεγαλομέτοχος των «κυανέρυθρων» Δημήτρης Μπαταγιάννης είχε συνάντηση με τον επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται με την εμπορία αυτοκινήτων και μέχρι πέρυσι αποτελούσε χορηγός της θεσσαλικής ομάδας.

Οι δύο πλευρές οι οποίες είχαν έρθει σε επικοινωνία αρκετές φορές βρήκαν την χρυσή τομή και όπως όλα δείχνουν απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την μεταβίβαση των μετοχών, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί μετά τον αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως ο πρόεδρος του ΑΟΤ Αντρέας Μπέκιος ήταν αυτός που αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, ενώ παράλληλα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει τόσο με το θέμα προπονητή, όσο και με το ρόστερ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.