Μεταγραφή από Primera για την Λαμία

15:30 | 02/01/2022

Την πρώτη μεταγραφή της Λαμίας για το 2022 αποτελεί ο Λας Μπανγκουρά, μετά τη συμφωνία της Ράγιο Βαγεκάνο με την ομάδα της Φθιώτιδας για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Λαμία ανακοίνωσε την Κυριακή (2/1) την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο εξτρέμ, Λας Μπρανγκουρά, τον οποίο απέκτησε από τη Ράγιο Βαγεκάνο με τη μορφή δανεισμού.

Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας έχει καταγράψει 152 συμμετοχές, σκοράροντας εννέα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 15 ασίστ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης, στις Γρανάδα, Αλμερία, Ρεμς, Λούγκο ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Έμελεκ.

Η σχετική ανακοίνωση της Λαμίας:

"Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο, με τον 29χρονο (30/3/1992) εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά.

Ο Μπανγκουρά έχει αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία και Αμερική και μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες των Ράγιο Βαγιεκάνο, Γρανάδα, Αλμερία, Ρεμς, Λούγκο ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Έμελεκ του Εκουαδόρ ενώ έχει φορέσει και 37 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.