«Μετακομίζει» στην Ξάνθη

SMS
21:28 | 19/09/2018

Ο ΟΦΗ θα κάνει… δεύτερο σπίτι του την Ξάνθη για κάμποσες μέρες, αφού θα δώσει δύο παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο.

Η ομάδα του Ηρακλείου «μετακομίζει» από το Σάββατο (22/09) στην ακριτική πόλη, καθώς έχει δύο διαδοχικά ματς με το συγκρότημα του Μίλαν Ράσταβατς. Πρώτα την Κυριακή, (23/09) για το πρωτάθλημα και έπειτα την Τετάρτη (26/09) για την 1η αγωνιστική της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ζητούμενο φυσικά για τους «ασπρόμαυρους» δε θα μπορούσε να ήταν άλλο από τις ισάριθμες επιτυχίες, μιας και τους ενδιαφέρουν και οι δύο διοργανώσεις. Μπορεί να πρόκειται για διαφορετικές αναμετρήσεις, ακόμη και ως προς τον τρόπο προσέγγισης τους, αλλά το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θέλει να ολοκληρώσει θετικά τη διπλή αποστολή του, προκειμένου να δει πιο αισιόδοξα το μέλλον του.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο πρέπει να θεωρείται πολύ πιθανό ο ΟΦΗ να μην επιστρέψει στη βάση του μετά τη συνάντηση της 4ης αγωνιστικής της Super League. Θα μείνει, δηλαδή, είτε στην Ξάνθη, είτε σε κάποια από τις γύρω περιοχές, για να γλιτώσει την ταλαιπωρία, επειδή μετά από λίγες ώρες θα επισκεφτεί ξανά τα Πηγάδια. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.