Μήπως ξεχάσατε κάτι;

SMS
15:44 | 19/10/2018

Ο ΟΦΗ ζει τη "Μπουσιάδα", αλλά ο Ολυμπιακός καιροφυλακτεί και το κρίσιμο ματς της Κυριακής πρέπει να μπει σε πρώτο πλάνο.

Ο ΟΦΗ ζει, όπως είναι λογικό, "μέρες Μπούση" αφού ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Μιχάλης Μπούσης, έχει "κλέψει" την παράσταση με την παρουσία του στο Ηράκλειο, τη συνέντευξη Τύπου και τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Ωστόσο, σε λίγα μόλις 24ωρα ο ΟΦΗ δίνει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω Εθνικής και Nations League.

Αν κάποιος δεν έχει... ζαλιστεί ούτε έχει χάσει τον προσανατολισμό του λόγω "Μπουσιάδας" είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος κρατά τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης που χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ επιζητά να πάρει το πρώτο του τρίποντο στη Super League και να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που έχει στην έδρα του, αφού έχει ηττηθεί από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ενα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες δεν θα έχει σημασία μόνο στο βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και στο ψυχολογικό και θα "ζεστάνει" ιδιαίτερα τον κόσμο, αλλά και τον Μιχάλη Μπούση που αναμένεται να είναι στις εξέδρες.

Χωρίς άλλα προβλήματα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε στην προπόνηση της Παρασκευής όλους τους παίκτες του να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, με εξαίρεση τους τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει άλλους "πονοκεφάλους" εκτός του Χασάν και του Φορτούνη (ο πρώτος τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος), ενώ η περίπτωση του Δημήτρη Μάνου φαίνεται πως δεν προκαλεί ανησυχία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.