Μιχαΐλοβιτς για κορωνοϊο: «Πέρασα δύο πολέμους και καρκίνο, υπέροχο να είμαι σπίτι»

11:50 | 18/03/2020

Ο Σέρβος τεχνικός έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς μίλησε για την εξάπλωση του κοροναϊού και τις συνθήκες που αναγκάζονται να ζήσουν σε πολλές χώρες και στάθηκε στα δικά του προβλήματα, με τα λόγια του να συγκλονίζουν

Συγκεκριμένα ο Μιχαΐλοβιτς τόνισε πως νιώθει υπέροχα που τώρα έχει την ευκαιρία να μείνει στο σπίτι του, ενώ έφερε ως παράδειγμα τις περιπέτειες με την υγεία του και τους δυο πολέμους που έχει ζήσει, ξεκαθαρίζοντας ότι μετά από τον κορονoϊό θα έρθουν πολύ όμορφες μέρες.

«Μετά; Όλα θα είναι όμορφα. Κανονικότητα, θα αγκαλιαζόμαστε και θα πηγαίνουμε στα γήπεδα» και συμπλήρωσε προτρέποντας τον κόσμο να μείνει σπίτι:

«Καταλαβαίνω ότι για αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι θυσία το να μείνουν σπίτι, αλλά για μένα τα μέτρα αυτά είναι περίπατος. Πέρασα μήνες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου 3Χ3, καλωδιωμένος με τον ορό, δίχως να μου επιτρέπεται να ανοίξω ούτε το παράθυρο. Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα να είσαι με την οικογένειά σου, στο σπίτι σου και να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο; Για μένα είναι υπέροχο», ήταν τα λόγια του Μιχαΐλοβιτς στην «Gazzetta dello Sport».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Εκδιώχθηκε» λόγω κορωνοϊου ο Μιχαίλοβιτς

Κουτσουπιάς στο Capitano: «Έτσι βίωσα την καραντίνα λόγω κορωνοϊου»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.