Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες

20:36 | 17/02/2018

Να δείξει πως η ήττα στο Αιγίνιο ήταν μια κακή παρένθεση στην πορεία ανάκαμψης που προσπαθεί, θέλει ο Εργοτέλης στον αγώνα με τα Τρίκαλα, όπου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και αυτό που θέλουν όλοι στην κρητική ομάδα, είναι να δείξουν και πάλι τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν στα περισσότερα από τα τελευταία τους παιχνίδια και στα οποία πήραν τους περισσότερους από τους πόντους που έχουν ως τώρα στο ενεργητικό τους. 

Ο πρώτος γύρος κλείνει και στον Εργοτέλη θέλουν να πάρουν τους τρεις πόντους, προκειμένου να ξεκινήσουν το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και τους δύο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες που έχουν με Καλλιθέα και Κισσαμικό, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. 

Όπως συμβαίνει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη αποστολή κάτι που θα γίνει γνωστό λίγες ώρες πριν τον αγώνα στους παίκτες. Όλοι τους θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείου, για την τελευταία ανάλουση του αγώνα και το γεύμα και ακολούθως θα αναχωρήσουν για το Παγκρήτιο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.