Mπαρτσελόνα - Ατλέτικο: Τα βρήκαν εξωδικαστικά για Γκριεζμάν

10:01 | 22/10/2019

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Mundo», οι δύο ομάδες τα βρήκαν εξωδικαστικά και η Μπαρτσελόνα πλήρωσε 15.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης - στη συμφωνία και οι περιπτώσεις των Σαούλ και Χιμένεθ

Η υπόθεση του Γκριεζμάν ήταν εξ αρχής μια αρκετά... περίεργη ιστορία. Η Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300(!!!) ευρώ από την Ισπανική Ομοσπονδία. Η Ατλέτικο ήθελε 80 εκ. ευρώ εξαιτίας του γεγονότος ότι οι Καταλανοί είχαν υπογράψει με τον Γάλλο επιθετικό τον Μάρτιο όταν ο ποδοσφαιριστής άξιζε 200 εκ. ευρώ και όχι 120 εκ. που ήταν η ρήτρα που πληρώθηκε τελικά η ομάδα της Μαδρίτης.

Προκειμένου η υπόθεση να μην προχωρήσει οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε ένα ποσό της τάξεως των 15.000.000 ευρώ. Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε την συμφωνία, το ίδιο και η Ατλέτικο η οποία υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Γκριεζμάν. Μάλιστα, στη συμφωνία έπεσαν στο τραπέζι και οι περιπτώσεις των Σαούλ και Χιμένεθ, με την Μπαρτσελόνα να έχει πλέον το δικαίωμα να ισοφαρίσει όποια πρόταση φτάσει γι αυτούς τους δύο, στα γραφεία των Μαδριλένων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.