Mπουχαλάκης: «Διαβάσαμε σωστά τον αντίπαλο»

07:48 | 22/10/2020

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ μίλησε στις δηλώσεις του για ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε μία σημαντική νίκη επικρατώντας 1-0 της Μαρσέιγ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ανέφερε ότι ήταν ένα σημαντικό τρίποντο, ενώ το πλάνο των ερυθρόλευκων λειτούργησε και έφερε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπουχαλάκη:

"Είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα που πήραμε. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχουμε τους ίδιους στόχους και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχουν φυσικά άλλα πέντε ματς, αλλά αυτό βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα να κερδίσει χρόνο. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο μεγάλο αποτέλεσμα είναι που πήραμε απέναντι στην Μαρσέιγ.

Κάναμε πολλές ευκαιρίες και ευτυχήσαμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το πλάνο λειτούργησε. Διαβάσαμε σωστά τον αντίπαλο. Δεν απειληθήκαμε, πήγαμε το ματς στα μέτρα μας και έτσι στο τέλος δικαιωθήκαμε. Σημαντική είναι η αμυντική λειτουργία, ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει."

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.