Μπουμάκης στο Capitano.gr: «Δεν ξέρω αν η απομάκρυνση του Πίτσου βοηθάει»

12:30 | 15/02/2019

Ο Κώστας Μπουμπάκης μιλάει για τη μεγάλη πρόκριση του ΠΑΟΚ-Διαβάστε την ατάκα του για το «διαζύγιο» του Γιούχτα με τον Πίτσο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του Κρουσώνα είναι φυσικά πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» επί των Αρχανιώτων στο Κύπελλο ΕΠΣΗ. Με δηλώσεις του στο Capitano.gr τόνισε ότι η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική, ενώ  εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα του.

Αναλυτικά είπε: «Τέτοια παιχνίδια γίνονται μια φορά στα 10 χρόνια. Ευχαριστηθήκαμε το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα απίστευτο ματς και στο τέλος προκριθήκαμε. Θα μπορούσαμε, βέβαια, να είχαμε αποκλειστεί κιόλας. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Πλέον πάμε αρκετά καλύτερα. Δεν έπαψα ποτέ να την πιστεύω. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Σε ερώτηση για τον αν η νίκη του ΠΑΟΚ έπαιξε ρόλο στην απομάκρυνση του Πίτσου από τον πάγκο του Γιούχτα, ο κ. Μπουμάκης επεσήμανε: «Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην απόφαση της διοίκησης του Γιούχτα το μεταξύ μας παιχνίδι. Ο Πίτσος έφερε την ομάδα στη 2η θέση της βαθμολογίας στη Γ’ Εθνική και δεν ξέρω κατά πόσο η απομάκρυνση του από τον πάγκο βοηθάει. Οι άνθρωποι, βέβαια, που διοικούν, ξέρουν σίγουρα καλύτερα από μένα». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.