Να «αγκαλιάσει» την παραμονή

11:55 | 08/05/2021

Ο ΟΦΗ θέλει κόντρα στη Λαμία να πλησιάσει κι άλλο ή ακόμη και να τελειώνει με τη σωτηρία.

«Τελικός» Νο6 για τον Όμιλο, που στις 7.30 το απόγευμα φιλοξενείται στο «Αθανάσιος Διάκος» από την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έχει… καθαρίσει ήδη με την παραμονή της στην κατηγορία.

Κάτι ανάλογο φυσικά δεν ισχύει με το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, το οποίο θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στα πλέι άουτ και την τρίτη έως τώρα στη διαδικασία και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο του σερί στη σειρά.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει αποκτήσει ένα καλό «μαξιλαράκι» από την τελευταία Λάρισα, ωστόσο νιώθει… καυτή την ανάσα του Παναιτωλικού, που την ίδια ώρα υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Οι Αγρινιώτες, έτσι, είναι ο κυριότερος λόγος, που οι «ασπρόμαυροι» δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και γι’ αυτό θα κυνηγήσουν το «διπλό», ώστε να διατηρηθούν σε θέση ισχύος πριν το μεταξύ τους ματς στο «Γεντί Κουλέ» (15/05).

Ο ΟΦΗ ψάχνει, βεβαίως, την απευθείας παραμονή, καθώς δεν επιθυμεί να μπλέξει ξανά σε μπαράζ και το «τρίποντο» οδηγεί τα πράγματα στη συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Σε περίπτωση, άλλωστε, που το σύνολο του Δέλλα χάσει από τους Περιστεριώτες και ο Όμιλος κερδίσει, τότε αυτόματα σώζεται και η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής θα έχει διαδικαστικό καθαρά χαρακτήρα.

Η ομάδα του Νιόπλια δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που θα προσπαθήσει να πιστοποιήσει και σήμερα.

Άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν ό,τι έχουν, προκειμένου να πανηγυρίσουν στο φινάλε, μιας και θα έχουν «αγκαλιάσει» τον στόχο τους.

Ο 56χρονος τεχνικός έχει πλέον περισσότερες επιλογές, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του. Μετά από καιρό επέστρεψαν, μάλιστα, Νέιρα και Καστάνιος, εξέλιξη που χαροποιεί ιδιαίτερα τον έμπειρο προπονητή.

Αναφορικά, τώρα, με τον σχηματισμό του ΟΦΗ, αναμένεται να παραταχτεί και πάλι στον αγωνιστικό χώρο με 3 στόπερ και διάταξη 5-3-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ευχάριστος «πονοκέφαλος» του Νιόπλια για τον... κανονικό ΟΦΗ

Με... συνταγή Λάρισας και στη Λαμία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.