«Να κάνουμε Βουζουνεράκειο τη Νέαπολη»

12:06 | 05/10/2018

Κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μέσω ανακοίνωσης έκανε η ομάδα του ΟΦΙ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΟΑ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (7/10, 16.00) στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς οι εργασίες στο Βουζουνεράκειο Στάδιο δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Η ανακοίνωση:

«Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα θα δώσει ο ΟΦΙ την Κυριακή κόντρα στον ΠΟΑ. Εντός έδρας όμως, αλλά  μακριά από το απόρθητο Βουζουνεράκειο. 

Στην Νεάπολη λοιπόν την Κυριακή στις 16.00 ΟΦΙ-ΠΟΑ.

Πλούσια η προϊστορία του ΟΦΙ με τον ΠΟΑ. Ο ΠΟΑ μια ομάδα, κακός δαίμονας του ΟΦΙ.

Τα τελευταία χρόνια ο ΟΦΙ πάντα χάνει στις λεπτομέρειες από τον ΠΟΑ στο Ηράκλειο και πάντα φέρνει ισοπαλία στην Ιεράπετρα, παρ' όλο που πάντα είναι καλύτερος.

Πέρυσι στον πρώτο γύρο ο ΟΦΙ έχασε 2-0 στο Ατσαλένιο, κάνοντας την χειρότερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο γύρο, στο Βουζουνεράκειο, με την διαιτησία να δίνει ρέστα και να ακυρώνει γκολ, να μην δίνει πέναλτι και όλα τα συναφή, ο  ΟΦΙ έμεινε στο 0-0.

Φέτος όμως ο ΟΦΙ θα ξορκίσει τους δαίμονες του. Την Κυριακή πάμε όλοι μια βόλτα στην Νεάπολη, την βάφουμε ασπρόμαυρη, κάνομε το γήπεδο της Βουζουνεράκειο και σπρώχνουμε τον ΟΦΙ στην δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται στα του ΟΦΙ Μιχ. Κοθρή 19.

Όλοι στην Νεάπολη την Κυριακή. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.