ΝΒΑ playoffs: Μεγάλες νίκες για Σάνς και Χοκς

09:04 | 23/04/2022

Απίθανη ανατροπή οι Χοκς, οι οποίοι κέρδισαν τους Χιτ και μείωσαν τη σειρά σε 2-1 - πήραν το πλεονέκτημα πίσω οι Χιτ

Αν και βρέθηκαν στο -14 (80-94) εννιά λεπτά πριν το τέλος, κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να νικήσουν 111-110 τους Χιτ με τον Τρε Γιανγκ να πετυχαίνει το καλάθι τις νίκης 5,5’’ πριν το τέλος. Έτσι μείωσαν σε 2-1 τη σειρά με το Μαϊάμι, που έχασε το τελευταίο σουτ του αγώνα με τον Τζίμι Μπάτλερ. Η Ατλάντα είχε τον έλεγχο σε όλο το πρώτο μέρος (61-54), αλλά με ένα επί μέρους 16-31 το ματς γύρισε «τούμπα» στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Οι Χιτ έδειχναν να «καθαρίζουν» στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Γιανγκ που στο τελευταίο τρίλεπτο πέτυχε 10 πόντους έναντι 9 όλου του Μαϊάμι!Ο ηγέτης των γηπεδούχων, που έπαιξαν ξανά χωρίς τον τραυματία Καπελά, είχε 24 πόντους και 8 ασίστ, ενώ Μπογκντάνοβιτς με 18 και Χάντερ με 17 ακολούθησαν. Ο Τάιλερ Χίρο είχε 24 για το Μαϊάμι, ενώ ο Μπάτλερ μέτρησε 20 με 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Μαξ Στρους να προσθέτει άλλους 20. Το τέταρτο ματς θα γίνει ξημερώματα Δευτέρας (2:00) και πάλι στην Ατλάντα.

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΠΟΛ ΚΑΙ 2-1 ΟΙ ΣΑΝΣ

Με break στο break που έκαναν οι Πέλικανς στο προηγούμενο παιχνίδι απάντησαν τα ξημερώματα οι Σανς, οι οποίοι επικράτησαν με 114-111 μέσα στη Νέα Ορλεάνη και έκαναν το 2-1 στη σειρά των μεταξύ τους ματς στα playoffs του NBA. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Φίνιξ, το οποίο αγωνίστηκε χωρίς τον Ντέβιν Μπούκερ, ήταν ο Κρις Πολ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην 4η περίοδο του αγώνα.

Ο βετεράνος γκαρντ έκανε double-double με 28 πόντους και 14 ασίστ, σημειώνοντας τους 19 από αυτούς στην τελευταία περίοδο της αναμέτρησης στη Νέα Ορλεάνη. Πολύ σημαντική η συνεισφορά και του ΝτιΆντρε Έιτον με 28 πόντους και 17 ριμπάουντ, ενώ ο Μίκαλ Μπρίτζες πρόσθεσε 17 πόντους και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί άλλους 15 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους Πέλικανς, οι οποίοι έχασαν τον Τζάκσον Χέιζ μετά από αποβολή για σκληρό φάουλ στον Τζέι Κράουντερ, ήταν ο Μπράντον Ίνγκραμ με 34 πόντους και ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ πέτυχε 30 πόντους.

πηγή: sport-fm.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.