Νέα επιστολή της Nova προς ΕΠΟ, ζητά την πλήρη απεμπλοκή της από το VAR

17:29 | 21/10/2019

Με νέα επιστολή της προς την ΕΠΟ, η Nova επαναφέρει το αρχικό αίτημα της για την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR και ζητάει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τοποθετηθεί αναφορικά με το χρονικό ορίζοντα, που αυτή που θα υλοποιηθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Novasports.gr, η NOVA με επιστολή της ζήτησε από την ΕΠΟ την πλήρη απεμπλοκή της από όλα όσα έχουν να κάνουν με το VAR. Συγκεκριμένα, αυτή είναι η δεύτερη φορά που η δορυφορική πλατφόρμα ζητάει κάτι ανάλογο, διότι όπως αναφέρεται στη δημοσίευση στις 13 Σεπτεμβρίου η NOVA ξανά γραπτώς ενημέρωσε την Ομοσπονδία για τα θέλω της.

Επί της ουσίας η NOVA θέλει από την ΕΠΟ να τοποθετηθεί αναφορικά με τον χρονικό ορίζοντα που θα υλοποιηθεί το αίτημά της. Το κανάλι που μεταδίδει τους αγώνες της Super League 1 επιθυμεί από την Ομοσπονδία να αναλάβει γενικά την τροφοδότηση των διαιτητών VAR με τηλεοπτική εικόνα, χρησιμοποιώντας δικό της εξοπλισμό και έχοντας παράλληλα την απόλυτη ευθύνη εφαρμογής του συστήματος.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η NOVA δεν επιθυμεί οποιαδήποτε ανάμειξη με το VAR προκειμένου να προστατέψει τη φήμη και το κύρος της εταιρίας που όπως αναφέρει επίσης έχει δεχτεί αναίτιες και αδικαιολόγητες επιθέσεις.

Από την πλευρά της δορυφορικής πλατφόρμας τονίζεται ότι η ΕΠΟ δεν έχει τοποθετηθεί για το αίτημα που διαβάσατε παραπάνω.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.