Νέος πρόεδρος στον ΠΟΑ, με τον Αγγελάκη να δηλώνει «παρών»

07:50 | 17/05/2019

«Λευκός» καπνός στον ΠΟΑ μετά την έκτακτη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, η οποία έβγαλε και επίσημα νέο πρόεδρο τον Γιώργο Λέλεκα.

Οπως αναμενόταν, μετά την παραίτηση του Νίκου Αγγελάκη, ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του Ατσαλένιου ανέλαβε τον προεδρικό θώκο (όντας ο μοναδικός υποψήφιος), σε μία διαδικασία που κράτησε λιγότερο από μία ώρα και έγινε σε πολιτισμένο κλίμα.

Η διοίκηση του Νίκου Αγγελάκη έκανε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, με τον πρώην πλέον πρόεδρο του συλλόγου να δηλώνει «παρών» στο μέλλον εφόσον χρειαστεί. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λέλεκας παραδέχθηκε τη διαφορά φιλοσοφίας με τον Αγγελάκη -εξ ου οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών- η οποία όμως ουδέποτε μπήκε πάνω από την ομάδα. Παράλληλα, ζήτησε από το μέλος του ΔΣ, Γιώργο Λυπάκη, να παραμείνει, αφήνοντας για εκείνον μία θέση κενή, αν αλλάξει γνώμη, στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (το οποίο αποτελείται από 14 άτομα, συν μία κενή θέση για την 15άδα που προβλέπεται).

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λυπάκης, ο άνθρωπος, που κατά γενική ομολογία, ήταν αυτός που «έτρεξε», μαζί φυσικά με τον Νίκο Αγγελάκη πολλά πράγματα στον ΠΟΑ την εφετινή σεζόν, δεν έδειξε διάθεση να αλλάξει την απόφασή του, χωρίς ωστόσο να αποκλείει πιθανή εμπλοκή του ξανά στο μέλλον. «Ηθικά το σωστό είναι να αποχωρήσω μαζί με τον Νίκο Αγγελάκη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ΠΟΑ πορεύεται πλέον με νέο πρόεδρο και νέο Δ.Σ. και ετοιμάζεται για τις προκλήσεις της νέας σεζόν, έχοντας ως «κληρονομιά» όσα έκανε φέτος η απερχόμενη διοίκηση. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να τελειώσει το θέμα του προπονητή, με τον Μανώλη Σκύβαλο να παραμένει στο «τιμόνι» και στη συνέχεια θα αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Πάντως, έκανε εξαιρετική εντύπωση ότι η έκτακτη Γ.Σ. έγινε σε πολιτισμένο κλίμα, χωρίς αντεγκλήσεις και βγήκε από όλους η διάθεση για έναν ΠΟΑ ενωμένο και δυνατό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.