Νικηφόρο ξεκίνημα για την Παναχαϊκή

Με γκολ του Μωραΐτη στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, οι Πατρινοί επικράτησαν 1-0 του Άρη Αβάτου και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Δυσκολεύτηκε αλλά ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 του Άρη Αβάτου στην Ξάνθη. 


Οι Πατρινοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στο πρώτο μισό του ματς, με την πρώτη καλή στιγμή να γίνεται στο 36’, με κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι. 

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις προσπάθειες για γκολ, έχοντας καλή στιγμή στο 45’, με σουτ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, όμως στις αρχές του δεύτερου μισού οι φιλοξενούμενοι τους «πάγωνσαν». 

Με ατομική ενέργεια του Μωραΐτη η Παναχαϊκή άνοιξε τα σκορ στο 50’, ενώ στα επόμενα λεπτά ο Πλέγας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα, όμως νικήθηκε από τον Αμουτζάκη. 

Παρά την υπεροχή τους, οι Πατρινοί δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος μέχρι το φινάλε. Ο Άρης Αβάτου, μάλιστα, θα μπορούσε να κάνει τη… ζημιά στο 89’, έχοντας καλές στιγμές με τον Σχλιμοίρη και τον Γκέκα. 

Άρης Αβάτου (Γιώργος Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουντακίδης (73' λ. τρ. Ψεμματάς), Μίλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαρηγιαννίδης (56' Σιχλιμοίρης), Δόντσος, Κοτόπουλος (56' Κοτόπουλος), Γκέκας, M. Μελισσόπουλος. 


Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καρατσανάκοφ (66' Μαυριάς), Κολ (87' Παπατόλιος), Μωραΐτης (79' Αντωνακόπουλος). 

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.