Νίκησε στην πρεμιέρα η Εθνική ανδρών

21:25 | 30/06/2019

Την πρώτη της νίκη στο διεθνές τουρνουά προετοιμασίας "BENU CUP", που διεξάγεται στο κολυμβητήριο "Άλφρεντ Χάγιος" της Βουδαπέστης, πέτυχε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών, την Κυριακή (30/6) το απόγευμα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 11-7 της Ολλανδίας στην πρεμιέρα των αγώνων, που αποτελούν την πρόβα τζενεράλε πριν από το Παγκόσμιο της Κορέας και είχε σχετικές διακυμάνσεις στην απόδοσή της.

Η Εθνική ξεκίνησε πολύ καλά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-0 στη λήξη της πρώτης περιόδου και 5-2 στα μισά της δεύτερης. Ισοφαρίστηκε στα μισά του τρίτου οκταλέπτου από τους υποδεέστερους Ολλανδούς (5-5). Όταν όμως αισθάνθηκαν τον κίνδυνο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου αντέδρασαν έγκαιρα και αρχικά μπήκαν με προβάδισμα στην τελευταία περίοδο 6-5 (γκολ για την Εθνική μας μετά από σχεδόν 10 λεπτά). Εκεί αύξησαν προοδευτικά τη διαφορά στα τέσσερα γκολ και δεν άφησαν άλλα περιθώρια στους οράνιε.

Η Εθνική μας ομάδα είχε 3/7 στον παραπάνω και 2/2 πέναλτι. Οι Ολλανδοί είχαν 2/7 στον παραπάνω.

ΕΛΛΑΔΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 11-7

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-4, 1-1, 5-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 2, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Βλαχόπουλος 2, Γαλανίδης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Βάγκενααρ, Φαν Μπέργκ, Γκμπανταμάσι 1, Φαν Χορστ 1, Φαν Ίπερεν, Λίντχουτ, Φένχαους, Νίσπελιγνκ, Μούλερ, Γιάνσεν, Κούπμαν 3, Λούκας 2, Σπάικερ.

Αύριο, Δευτέρα (1/7) στις 17.30 (ώρα Ελλάδας), η Εθνική μας αντιμετωπίζει τη Γαλλία).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.