Νίνης: «Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό»

12:04 | 30/03/2021

Ο Σωτήρης Νίνης σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του.

Πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα του Βόλου, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα του Βόλου», με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Μαγνησίας και αναφέρθηκε και στο μέλλον του, λέγοντας πως θα ήθελε να τελειώσει εκεί όπου ξεκίνησε, δηλαδή το τριφύλλι.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για το αν περίμενε να έφτανε τόσο ψηλά ο Βόλος:

«Δεν το περίμενα ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Ήξερα ότι θα είχαμε μια ανταγωνιστική ομάδα και ότι δεν θα κινδύνευε».

Εχοντας περάσει από μεγάλες ομάδες εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αν κάποια στιγμή έφευγες από τον Βόλο τί θα προτιμούσες; Να αγωνιστείς σε μια ομάδα της Ελλάδας ή στο εξωτερικό;

«Με το χέρι στην καρδιά; Νομίζω ότι θα προτιμούσα να τελειώσω την καριέρα μου εκεί που ξεκίνησα παρά το να φύγω στο εξωτερικό και εννοώ ότι θα ήθελα τον Παναθηναϊκό».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στην Εθνική:

«Ναι φυσικά, είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για μένα. Πραγματικά, το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα είναι να γυρίσω στην Εθνική ομάδα. Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο παρά αυτό το κίνητρο που έχω στο μυαλό μου, να δουλεύω καθημερινά, να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα, να παίζω όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσω ξανά, έστω και μια φορά, να γυρίσω στην Εθνική. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για μένα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.