Νταμπράουσκας: «Πρέπει να βελτιωθούμε μπροστά»

19:29 | 09/12/2022

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός του ΟΦΗ από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με την ΑΕΚ (ήττα του Ομίλου με 1-0).

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στάθηκε στην εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, ενώ αναφέρθηκε και στο επιθετικό κομμάτι που χρειάζεται δουλειά για να βελτιωθεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε αυτό το φιλικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ως προπονητής μου αρέσει να αντιμετωπίζω τον καλύτερο αντίπαλο, όσο αυτό είναι εφικτό», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο βασικός στόχος μας για σήμερα ήταν να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Άντερλεχτ, με καλύτερο ξεκίνημα, ασκώντας πίεση και έχοντας την κατοχή. Ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος είχαμε βελτίωση και ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο και ανακόψαμε τις προσπάθειες των αντιπάλων. Ομως θα πρέπει να βελτιώσουμε την παρουσία μας στην μεγάλη περιοχή. Ακόμα και σε αυτά τα πρώτα 30 λεπτά είχαμε 5-6 σουτ από το σημείο αυτό αλλά κανένα δεν κατέληξε στα δίχτυα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε».

Ολοκληρώνοντας, ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός μας έπεσε, λόγω των αλλαγών αλλά και της κούρασης. Δεν είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, όμως βελτιωνόμαστε και βλέπουμε αυτό που θέλουμε, παίζουμε ως ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε μπροστά, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Εκεί χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.