Ντέρμπι... μεγατόνων στην Τούμπα

08:30 | 23/09/2018

Το σούπερ ντέρμπι της Τούμπας ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Super League.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι της Τούμπας αναμέσα τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Νωπές είναι ακόμα οι μνήμες απ' όσα έλαβαν χώρα στο περσινό πρωτάθλημα, στο αντίστοιχο ντέρμπι στο ίδιο γήπεδο. Τα επεισόδια, η εισβολή Σαββίδη και Μίχελς, η διακοπή, η τιμωρία του ΠΑΟΚ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Αρα, αυτά από μόνα τους είναι στοιχεία που καθιστούν ιδιαίτερο το αποψινό ματς.

Υπάρχουν, όμως κι άλλα που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και έχουν να κάνουν με το βαθμολογικό κομμάτι. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν από τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ωστόσο ο Δικέφαλος είναι στο -2 λόγω της τιμωρίας που κουβαλούσε από πέρυσι. Οπερ σημαίνει θέλει τη νίκη για να σπάσει το αήττητο της Ενωσης και να περασει από πάνω στη βαθμολογία, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει το σερί και διατηρηθεί στην κορυφή της Super League.

Ενδιαφέρον, φυσικά, υπάρχει και για το Ξάνθη-ΟΦΗ που αρχίζει στις 16:00, ενώ στις 19:00 τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζουν στο Ολυμπιακό Στάδιο τον Λεβαδειακό και θέλουν να συνεχίσουν το δικό τους αήττητο σερί στο πρωτάθλημα.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Ξάνθη-ΟΦΗ (ΕΡΤ1)
19:00 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (ΕΡΤ1)
20:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Novasports 1)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.