Αποθέωση για την Άννα!

22:28 | 18/05/2021

Οι δηλώσεις μετά τον θρίαμβο της Κρητικιάς πρωταθλήτριας και τα συγχαρητήρια. Δείτε φωτογραφίες από την απονομή

Όσο απροσδόκητος ήταν για τους... εξωτερικούς παρατηρητές ο θρίαμβος της Άννας Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κολύμβησης της Βουδαπέστης, άλλο τόσο αιφνιδίασε και την ίδια.

«Είμαι τόσο χαρούμενη! Είναι απίστευτο, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ήμουν πρώτη», τόνισε μεταξύ άλλων η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για μένα, με τον Covid και την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά, δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε για δύο μήνες, αλλά είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που επέστρεψα μετά από όλα αυτά».

Με αφορμή τη μεγάλη αυτή επιτυχία ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης έκανε την παρακάτω συγχαρητήρια δήλωση:

«Ως Περιφέρεια Κρήτης, συγχαίρουμε ιδιαίτερα την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κολύμβηση, στα 100 μέτρα πεταλούδα, Άννα Ντουντουνάκη.

Το Χρυσό Μετάλλιο και το πανελλήνιο ρεκόρ αποτελούν τη δικαίωση μιας επιτυχημένης διαδρομής και μιας επίπονης προσπάθειας για τη σπουδαία αθλήτρια από τα Χανιά.

Συγχαρητήρια και στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων και στους προπονητές της».

ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ:

ντουντουνακηph1.jpg#asset:306920ντουντουνακηph2.jpg#asset:306921ντουντουνακηph3.jpg#asset:306922ντουντουνακηph4.jpg#asset:306923ντουντουνακηph5.jpg#asset:306924

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.