Ντουράντ: «Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου, έπαθα ρήξη αχιλλείου»

07:50 | 13/06/2019

Ο Κέβιν Ντουράντ ανήρτησε μήνυμα στo instagram, με το οποίο επιβεβαίωνε την ρήξη αχιλλείου τένοντα που υπέστη στο 5ο ματς των τελικών το NBA ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο 30χρονος παίκτης αποφάσισε να αγωνιστεί τραυματίας στον 5ο τελικό με τους Ράπτορς, όμως έπαθε μεγαλύτερη ζημιά, καθώς τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου. Παρόλα αυτά, εκείνος διατηρεί την αισιοδοξία του, τόνισε πως πήγαν όλα καλά και η επιστροφή του υπολογίζεται σε 8-9 μήνες.

Το μήνυμά του: «Τι κάνετε; Ήθελα να σας ενημερώσω: Έπαθα όντως ρήξη αχιλλείου. Η επέμβαση έγινε σήμερα και ήταν πετυχημένη. Ο δρόμος για την επιστροφή μου αρχίζει τώρα! Έχω την οικογένεια και τους αγαπημένους μου στο πλευρό μου και ειλικρινά εκτιμάμε όλα τα μηνύματα στήριξης που μας έχετε στείλει. Όπως είπα και την Δευτέρα, πονάω βαθιά, αλλά είμαι καλά. Το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου κι ήθελα να είμαι στο παρκέ εκείνο το βράδυ επειδή αυτό κάνω. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου στο δρόμο για το three peat. Πήγαν έτσι τα πράγματα στον αγώνα και είμαι περήφανος που έδωσα ό,τι μπορούσα κι είμαι περήφανος που τα αδέρφια μου πήραν τη νίκη. Θα είναι ένα ταξίδι, αλλά είμαι φτιαγμένος γι' αυτό. Είμαι παίκτης. Ξέρω πως τα αδέρφια μου μπορούν να πάρουν το Game 6 και θα ζητοκραυγάζω με όλους τους φιλάθλους μόλις το κάνουν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.